enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5892
EURO
34,7871
ALTIN
2.422,50
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
30°C
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak hain saldırıyı kınadı.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak hain saldırıyı kınadı.
03.02.2022
35
A+
A-

Onur Anıtı (Atatürk Anıtı)’na yapılan hain saldırı ile ilgili MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın yaptığı açıklamalar.

“Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele yolunda ilk adımı attığı meşale şehir Samsun’un simgesi haline gelmiş olan Onur Anıtı (Atatürk Anıtı)’na yapılan ve asla kabul edilemez. Bir heykeli yıkmakla Atatürk’ün önderliğini yaptığı yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerini ve içimizdeki Atatürk sevgisini yok edeceğini sananlar gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindedirler.

Unutulmamalıdır ki; Ulu Önder Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe ulaşma yolunda yüce Türk Milletine ayak bağı olanlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu bağlamda amacı milli birliğe ve bütünlüğe zarar vermek olan bu ve bunun gibi kışkırtıcı eylem ve söylemleri yapanların değirmenine su taşımamak amaçlı çok dikkatli olunmalıdır. Milliyetçi Hareket, Türkiye Cumhuriyeti kurucu değerlerinin ve demokrasinin yılmaz bekçisidir. Bu geçmişte olduğu gibi gelecekte de böyle olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Şehrimiz adına yapılan bu çirkin saldırının faillerinin hızlı şekilde belirlenmesi hususunda hassasiyet gösteren Samsun Valimiz Dr. Zülkif Dağlı ve Emniyet Müdürlüğümüze de teşekkür ediyoruz. “211E6471 FE80 40FB 9B94 C1BACBD3BFF9 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir