enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Menemen Belediyesi Cami Temizliğini Tamamladı

Menemen Belediyesi Cami Temizliğini Tamamladı
20.03.2023
15
A+
A-

Menemen Belediyesi, Ramazan ayına sayılı günler kala cami temizlik çalışmalarına hız verdi. İbadethanelerin temizliğini düzenli olarak yapan belediye ekipleri, camilerde halılardan kapılara, ayakkabılıklardan pencerelere her yeri ayrıntılı şekilde temizliyor. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Hemşerilerimizin rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri alıyoruz” dedi.

Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Ramazan ayı öncesinde harekete geçti. Ekipler, ilçe sınırları içerisindeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfektan çalışması başlattı. Bu kapsamda halılar yıkandı ve süpürüldü. Şadırvanlar, abdesthaneler ve lavabolarda temizlenerek dezenfekte edildi. Pencereler, kapılar, camlar ve duvarlar da büyük bir titizlikle silindi. Yine camilerin bahçelerinde de çevre temizliği yapıldı.

Menemenli hemşerilerinin sağlığı ve güvenliği için her türlü önlemi aldıklarını söyleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ibadethanelerimizin temizliğine hız verdik. Temizlik ekibimiz her gün farklı camilerin temizliğini yapıyorlar.  Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir şekilde yapmaları bizim için çok önemli… İnşallah bu Ramazan ayında da teravihlerimizi hep birlikte yaşayacağız. Tüm hemşerilerime şimdiden huzurlu bir Ramazan diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir