enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5883
EURO
34,8740
ALTIN
2.498,94
BIST
9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
30°C

Malkara Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malkara Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
01.02.2023
17
A+
A-

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 16.00’da Şubat Ayı Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un Başkanlığında toplandı.

Şubat Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün Meclisin Tatil Edilecek Ayın Belirlenmesi hakkındaki yazısı görüşülerek Ağustos ayının tatil olması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Tahsisli Taşınmazın Tapu Devri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2023 Yılı Ücret Tarifesi Güncellenmesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün (Sağlık İşleri Müdürlüğü) Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazısı görüşülerek İçişleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından İçişleri Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Revize Edilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir