enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Lig Radyo 17 yaşında!

Lig Radyo 17 yaşında!
26.01.2023
11
A+
A-

“Türkiye’nin Spor Radyosu” sloganıyla 1 Ocak 2006 günü yayına geçen; amacı renklerin çıkarları değil, futbolun sporun güzelliğini radyo frekansı vasıtasıyla kitlelerle paylaşmak olan Lig Radyo 17. yaşını kutladı. TürkMedya yöneticileri ve çalışanları da bu mutlu gününde Lig Radyo’yu yalnız bırakmadı.

Lig Radyo geçen 17 yılda sporun doğru, ilkeli, kaliteli ve saygın adresi mottosuyla haberleriyle, programlarıyla, programcılarıyla sabah 07.00 itibariyle başlayan yayın koşusu, her gün biteviye gecenin geç saatlerine kadar sürüyor… Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, ‘’ Lig Radyo 17 yaşında ve ben 17 yıldır buradayım. Lig Radyo’nun bir özelliği var; insanı yetiştiriyor ve büyütüyor. Özellikle spor camiasında insan yetiştirmek bizim en büyük özelliğimiz diyebilirim. Tüm ekip  arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.‘’ dedi.

Lig Radyo, yılın her günü son dakika bilgilendirmeleri, şarkıları, canlı yayınları yorumları, ses getiren röportajları ertesi günü medyada manşet olan haberleriyle TürkMedya bünyesinde bir çok önemli işe imza attı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir