enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4468
EURO
34,4755
ALTIN
2.473,18
BIST
9.572,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
32°C
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

Kemer’de her mahalleye bir pazar yeri

Kemer’de her mahalleye bir pazar yeri
23.11.2022
30
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinden sonra Çamyuva mahallesine de kapalı pazar yerini kazandırmak için gün saydıklarını söyledi. Belediye Başkanı Topaloğlu, büyük ölçüde tamamlanan Çamyuva kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çamyuva Mahallesi 143 ada 1 parseldeki pazar yerindeki inceleme sırasında Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın’da eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, göreve geldikleri zaman Kemer’de kapalı pazar yerinin olmadığına dikkat çekerek, ilçeye kapalı pazar yerleri kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kemer’in ilk modern kapalı pazar yerini ilk önce Kuzdere Mahallesi’nde yaptıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Daha sonra Arslanbucak Mahallesi’nde halkımıza kapalı pazar yerini kazandırdık. Şu anda da Çamyuva mahallemizdeki kapalı pazar yerimizde sona doğru geliyoruz. Pazar esnafımız artık yağmur, çamur derdinden kurtulacak. Pazar yerimizde tuvalet, çocuk emzirme odası da olacak. En iyi şekilde yöredeki insanlara nasıl hizmet edebilirsek mutlu oluruz. Çamyuva mahallemize hayırlı olsun. Bundan sonra Göynük, Tekirova ve Beldibi mahallelerine de kapalı pazar yeri yapacağız. Kemer’de her mahallede kapalı pazar yeri olacak.” diye konuştu.

Toplam 2 bin 262 metrekarelik bir alanda 5 sabit dükkanın da yer alacağı pazar yerinde 116 pazar esnafı tezgah açabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir