enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5456
EURO
34,9021
ALTIN
2.426,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
29°C
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

KAVAK’TA ŞENLİK HEYECANI

KAVAK’TA ŞENLİK HEYECANI
20.07.2022
48
A+
A-

SENLIK

 

Kavak, uzun bir pandemi süreci ardından bu yıl 9. kez düzenleyeceği şenliklerin heyecanını yaşıyor. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ “Tüm hemşerilerimize ve misafirlerimize 3 gün boyunca doya doya bir Yaz Şenliği yaşatacağız” dedi.

Kavak Belediyesi Güvenpark Piknik Alanında 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlikler kapsamında yöresel ve tanımış sanatçıların konserleri yanında Karakucak Güreşleri ,” Halat çekme ”, “Çuvalda Koşma”, “Kaşıkta Yumurta Taşıma “,”Yoğurt içinde para bulma”  ve “Sandalye Kapma” gibi çeşitli yarışmalar ve etkinlikler yapılacak.

Şenliklerin, bölgenin doğal güzelliklerinin tanıtılmasının yanı sıra gelenek ve göreneklerin yaşatılmaya çalışılan önemli etkinlikler olduğunu ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, “Belediyemiz Güvenpark Piknik Alanında bu yıl 9. Kez düzenleyeceğimiz geleneksel Yaşardoğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür-Sanat Yaz Şenliği etkinliklerimize tüm Kavak ve Samsunlu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Uzun bir aradan sonra ilk kez yapılacak şenliklerde tüm misafirlerine eğlenceli, güzel vakitler geçirmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Maalesef tüm dünyayı etkileyen pandemi süreci yaşadık. Bu iki yıllık süreçte şenliklerimize ara vermek zorunda kaldık. Ama çok şükür kötü günler artık geride kaldı. Bu yıl yeniden başladığımız şenliklerimizde hemşehrilerimizin sosyal, kültürel, sportif tüm faaliyetleri doya doya yaşamalarını istiyoruz. 3 gün sürecek Yaz Şenliği programımız boyunca her gün akşam birbirinden değerli sanatçılar olacaklar. Ama şenliğimiz sadece sanatçıların gelip şarkı icra ettikleri bir şenlik olmayacak. Burada birçok faaliyetler, güreşler, yarışmalar olacak. İnşallah hemşerilerimizin ve misafirlerimizin Kavak’ta doya doya bir yaz şenliğini yaşayacaklarını düşünüyorum. “ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir