enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5050
EURO
34,6385
ALTIN
2.479,83
BIST
9.617,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
32°C
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Hemşehri Derneklerimiz Bu Şehre Aidiyet Duygusunu Taşımalı

Hemşehri Derneklerimiz Bu Şehre Aidiyet Duygusunu Taşımalı
21.03.2022
30
A+
A-

Başkan Demirtaş, Kültürel mozaiğimiz ilçemizin en önemli zenginliği. İlçemize daha iyi hizmet etmek için sivil toplum kuruluşlarımızın önerilerini alıyor, ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Demirtaş’ın misafirperverliği ve ilçedeki hemşehri derneklerine olan yakınlığından ötürü teşekkürlerini ileten Samsun-Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali,” Dernekler kültürümüzün yaşaması, birlik ve beraberliğin tesisinin sağladığı en iyi ortamlar. Buralarda şehir için yaşam için her zaman sosyal, kültürel faaliyetler oluyor. Çünkü derneğe geldiğimiz zaman Bayburtluluğumuzu hatırlıyoruz, çocuklarımız hemşehrileriyle tanışıyorlar ve sohbet sırasında bir şeyler öğreniyorlar. Yoksa Bayburt’un kültüründen habersiz yetişiyorlar. O nedenle dernekçiliği önemsiyoruz.
Bizler Bayburt kökenli Samsunlularız
Bizler Bayburt kökenli Samsunlularız. Samsun’un kültürü, eğitimi, alt yapısı ve yaşam kalitesi bizleri ilgilendiriyor. O anlamda çevremize karşı duyarlı bir şekilde dayanışmanızı sürdürüyoruz. Kültürümüzün şehre katkı vermesi yönünde katkı ve desteğimizi hiçbir zaman eksik bırakmayacağız “dedi.
Hemşehri derneklerini tek çatı altında toplayacağız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehrimizde hayat bulan hemşehri derneklerimiz bu şehre aidiyet duygusunu taşımaları şehrin kalkınması ve birlik ve beraberlik için atılacak ilk adım olduğunu düşünüyorum. Samsun için birlikte hareket etmeliyiz. Çünkü bu coğrafyada hepimiz biriz. Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Bayburt, Gümüşhane ve diğer illerin hepsi bizim. Bizler hem doğduğumuz hem de doyduğumuz memleketlerimiz arasında gönül köprüsü kurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada yakın zamanda kentimizde faaliyetlerini sürdüren tüm hemşehri derneklerini tek çatı altında olacağı bir yapıyı ilçemize kazandırarak ilçemizin zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir