enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

HAUNEDY KATAR’DA

HAUNEDY KATAR’DA
21.02.2023
24
A+
A-

HAUNEDY KATAR’DA

370A99D2 F542 4C95 95AD 9ACD40BD2931

Ortadoğu ülkelerinden Katar’da bulunan Tawfeeq Travel turizm acentası, Haunedy Doğal-Yöresel-Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezî tarafından ziyaret edildi. Haunedy Ortadoğu ilişkiler sorumlusu Mehmet Şimşek tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Tawfeeq Turizm Acentası Genel Müdürü Ahmed Shaik ile 2023 yılı için iki ülke arasındaki turizm durumu değerlendirildi. Genel Müdür Ahmed Shaik, öncelikle deprem felaketi yaşayan Türkiye ‘ye başsağlığı ve geçmiş olsun mesajlarını iletti. Katar Devleti ve Katar halkı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin maddi ve manevi yanında olduklarına vurgu yaptı. Genel Müdür Ahmed Shaik, geçen yıl Türkiye’yi 140 bin Katarlının ziyaret ettiğini, bu sayıyı arttırmak için çalıştıklarını ve dost ülke Türkiye’den de Katar’a gelen misafirlerin artmasını beklediklerini söyledi. Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Genel Müdür Ahmed Shaik, bu vesile ile kendilerini ziyaret eden Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumlusu Mehmet Şimşek’e, Haunedy sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu’na teşekkür etti. Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumlusu Mehmet Şimşek de Katar’da ve Tawfeeq Travel’de ağırlamaktan çok memnun olduğunu ifade ederek, ülkemizdeki deprem felaketi nedeniyle jeneratör, uyku tulumu, kışlık çadır vb. Malzeme taşıyan 50’den fazla yardım uçağı ve 1400 konteyner ev gönderen Katar Devletine ve dost Katar halkına teşekkür etti. Mehmet Şimşek, Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumluluğunun yanı sıra emlak işleri ile de uğraştığını, Katardaki emlak firmaları ile de görüşmelere devam ettiğini söyledi. Dost Katarlı kardeşlerimizi Türkiye’de ve Doğu Karadeniz’de ağırlamaktan son derece memnunuz. Haunedy olarak Doğu Karadeniz’e , Trabzon, Rize, Uzungöl, Ayder gibi yerlere gelen Katarlı misafirlerimize, en doğal ve en güzel yöresel ürünleri sunmaya çalıştıklarını ifade eden Şimşek, Ortadoğu’dan alışverişe gelenleri turist olarak değil, misafir gördüklerini söyledi.

ED93A21B 035D 4C50 9B7D EBF094011359
Haunedy Ortadoğu İlişkiler Sorumlusu Mehmet Şimşek, ziyareti esnasında karşılaştığı, isim ve soyisim adaşı eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile de bir süre sohbet etti. Mehmet Şimşek’in Tawfeeq Travel ziyareti, hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

DF972F5D 3DBA 47D4 8CD9 395AF8F5A939

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir