enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
31°C
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Gönül Coğrafyası 7. Tematik Kış Kampı dolu dolu geçiyor

Gönül Coğrafyası 7. Tematik Kış Kampı dolu dolu geçiyor
02.02.2023
15
A+
A-

Gönül Coğrafyası 7. Tematik

Kış Kampı dolu dolu geçiyor

 

Gönül Coğrafyası 7.Tematik Kış Kampı’nın üçüncü günü tamamlandı. Prof. Dr. Yasin Aktay, öğrencilere ‘Türkiye’nin İnsani Yardım Merkezli Dış Politikası’ konulu konferans verdi. Günün sonunda ise öğrenciler bowling oynayarak moral depoladı.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı İl Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Gönül Coğrafyası 7.Tematik Kış Kampı’ birçok etkinlikle devam ediyor. Kampta ülkemizde eğitim gören 36 farklı ülke gelen öğrenciler düzenlenen faaliyetler ile hem ilimizi tanıyor hem de ülkemiz hakkında bilgiler ediniyor.

 

AKTAY KONFERANS DÜZENLEDİ

Kampın üçüncü gününde öğrenciler ile Prof. Dr. Yasin Aktay, Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu’nun konferans salonunda düzenlenen programda bir araya geldi. Prof. Dr. Yasin Aktay, öğrencilere ‘Türkiye’nin İnsani Yardım Merkezli Dış Politikası’ konulu konferansı gerçekleştirerek bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

 

BOWLİNG OYNADILAR

Konferansın ardından etkinlik Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise üçüncü büyüğü olan İlkadım Bowling Salonu’nda devam etti. Öğrenciler, bowling oynayarak moral depolarken ilimizdeki yatırım ve tesisleri de görme fırsatını buldu. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, kampın çok verimli geçtiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir