enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
26°C

DEMİRTAŞ,AMACIMIZ SİZLERLE BİR ARAYA GELMEK VE KAYNAŞMAMIZA KATKI KOYMAKTIR

DEMİRTAŞ,AMACIMIZ SİZLERLE BİR ARAYA GELMEK VE KAYNAŞMAMIZA KATKI KOYMAKTIR
21.04.2022
34
A+
A-

İLKADIM BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI İFTAR SOFRASINDA HEP BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTI

BAŞKAN ILK 7225

Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Birlikte 3 yılı geride bıraktık. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikteyiz. Amacımız sizlerle bir araya gelmek ve kaynaşmanıza katkı koymaktır. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Bu vesileyle Ramazan ayında yaptınız ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların kabullerin en güzeliyle kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramınızı da en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

İlkadım Belediyesi çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, tarafından Derebahçe Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine; Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, işçi ve memur personel katıldı.

“Birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız”

Samimi bir ortamda gerçekleşen kuran tilaveti ile başlayan gecede tek tek masaları gezerek personeli selamlayan Başkan Demirtaş, vatandaşa sunulan hizmetler noktasında tüm özverileri ile çalışan personel ile sık sık bir araya gelerek, hizmette kaliteyi artırmak ve daha düzenli çalışma ortamı oluşturmak için sürekli fikir alışverişinde bulundukları kaydetti. Mübarek Ramazan ayı olması ve personel arasında birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla da; Bugüne kadar bir çok başarılı çalışmalara imza atan mesai arkadaşlarıyla iftar yemeğinde birlikte olmak istediklerini söyledi.

“Öncü bir belediyeyiz”

Belediyecilik hepinizin bildiği gibi fedakarlık ve özveri isteyen önemli bir hizmet şeklidir diye sözlerine devam eden Başkan Demirtaş,”İlkadım Belediyesi bugüne kadar bir çok konuda başarılı çalışmalar yaparak yerel yönetimlerde öncü bir Belediye olmuştur. Yapılan bu çalışmaların gerçekleşmesinde ve yürütülmesinde; işçisinden memuruna, birim müdüründen başkan yardımcısına kadar herkesin önemli katkısı vardır. Bu yeni dönemde de hizmetlerin devam ettirilmesi ve geliştirilmesi için birlik ve beraberlik içinde olacağız. ilçemize en güzel hizmetleri ulaştırmak için azami gayreti göstereceğinize olan inancımın tam olduğunu belirterek, yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir