enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Burhaniye Emekli Sen, Dayanışma Gecesinde Buluştu

Burhaniye Emekli Sen, Dayanışma Gecesinde Buluştu
03.12.2022
38
A+
A-

DİSK Emekli-Sen Burhaniye şubesi birlik ve dayanışma gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’de katıldı.

DİSK’e bağlı Emekli-Sen Burhaniye şubesi tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma yemeği Burhaniye’deki Demokrasi Bileşenlerini bir araya getirdi. Şube Başkanı Çiğdem Karasakal Avcu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye ayrıca sendikanın üyesi olan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile eşi Nuriye Deveciler, Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, DİSK Emekli-Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hakan İlter, Belediye meclis üyeleri, demokrasi bileşenleri, sivil toplum örgütleriyle birlikte sendika üyeleri katıldı.

Düzenlenen gece de bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, emeklilerin ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuksal sorunlarına değinerek, emeklilerin çalışırken ödemiş oldukları vergilerle ülke ekonomisine önemli katkı sunduklarını fakat emekli olduktan sonra yok sayılarak yoksulluğa terk edildiklerini vurguladı.

Başkan Deveciler konuşmasının devamında “Son dönemde yeni hesaplama yöntemleriyle emeklilerin aylıkları düşürüldü. Ülkemizde milyonlarca emekli asgari ücretin altında maaş alıyor. Emekliler insan onuruna yaraşır biçimde yaşayabileceği maaşı alması için her türlü politikanın yürütülmesi gerekiyor. Her konuda olduğu gibi bu konuda da yanınızdayız. Bu anlamda siz emekli-sen ailesini ve dostlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Düzenlenen gece konuşmaların ardından müzik dinletisi eşliğinde sürdü

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir