enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4954
EURO
34,9278
ALTIN
2.425,77
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BÜLBÜL DERESİ ISLAH EDİLİYOR

BÜLBÜL DERESİ ISLAH EDİLİYOR
01.10.2021
90
A+
A-

BÜLBÜL DERESİ ISLAH EDİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve nce Altınordu ilçesinde bulunan Bülbül Deresi’nde ıslah ve kazı-dolgu çalışmaları yapılıyor.

Altınordu ilçesinin en işlek caddesini ikiye bölerek Karadeniz’e dökülen Bülbül Deresi’nde Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ve DSİ tarafından hummalı çalışma yürütülüyor.

Her yıl düzenli olarak temizlik ve ıslah çalışmalarının gerçekleştirdiği dere de bu yılda rutin çalışmaların yanı sıra kazı dolgu çalışmaları ile de taşkın riski azaltılıyor.

TAŞKIN RİSKİ AZALTILIYOR

Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Bülbül Deresi’nde taban düzenlemenin yanı sıra kazı çalışmaları ve 100 metre uzunluğunda 4,40 metre genişliğinde iki taraflı dolgu çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda dere içerisine yapılan dolgu çalışmaları ile hem taşkın riski azaltılıyor hem de duvarların temelleri besleniliyor. Aynı zamanda biriken taş, toprak vb. malzemelerle bitki artıkları iş makineleri ve kamyonlar vasıtasıyla temizleniyor.

DAHA TEMİZ VE ESTETİK GÖRÜNECEK

Yaya trafiğinin en yoğun olduğu caddeden geçen Bülbül Deresi, ekiplerin yaptığı çalışmalarla hem daha temiz hem de daha estetik görünmesi sağlanacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir