enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Başkan Topaloğlu: “Kemer’de bu yıl turizm anlamında büyük bir yoğunluk yaşanacağını tahmin ediyoruz.”

Başkan Topaloğlu: “Kemer’de bu yıl turizm anlamında büyük bir yoğunluk yaşanacağını tahmin ediyoruz.”
16.03.2023
17
A+
A-

Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar, MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Kemer standını gezerek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile bir araya geldi ve turizmde yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kapılarını bu yıl 29’ncu kez açan MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Kemer standına yoğun ilgi devam ediyor.

Kemer standını ziyaret eden misafirlere tanıtım promosyonları da dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu ile Başkan Yardımcısı Gül, Kemer standında Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar’ı ağırladı.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül ile bir araya gelen Büyükelçi Samsar, birebir görüşme yaparak Kemer turizmi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Büyükelçi Samsar, Kemer’in Türk turizmi için önemli bir konumda olduğunu belirterek, Rus pazarının Kemer için en önemli turizm destinasyonları arasında yer aldığını kaydetti.

Başkan Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, “Fuarda Kemer standımız ziyaretçi akınına uğruyor. Kemerimize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Ülkemizin Moskova Büyükelçisi Sayın Mehmet Samsar standımızı ziyaret ederek bizleri memnun etti. Kemer turizmi ve sektörde yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kemer’de bu yıl turizm anlamında büyük bir yoğunluk yaşanacağını tahmin ediyoruz.” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir