enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

BAŞKAN TOGAR’DAN ÖRNEK FARKINDALIK

BAŞKAN TOGAR’DAN ÖRNEK FARKINDALIK
29.09.2021
31
A+
A-

BAŞKAN TOGAR’DAN ÖRNEK FARKINDALIK

Başkan Togar başlatmış olduğu çalışma ile kadına yönelik şiddete karşı ulusal ve uluslararası alanda herkesin sesini duyurmayı hedefleyen projesinin startını verdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bu yıl Sansunspor’un yeni tasarlatmış olduğu ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı Samsunspor formasını Türkiye’nin farklı şehirlerinde şiddete maruz kalmış kadınların ailelerine bir mektup ile birlikte ulaştırarak ülke genelinde ve tüm dünyada farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

SAMSUNSPOR FORMASI İLE EVRENSEL MESAJ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın şiddete maruz kalmış kadınların ailelerine gönderdiği 15 farklı dilde kadına şiddete hayır mesajı içeren Samsunspor formasının yanında gönderdiği mektupta şu ifadeler yer alıyor;

BİR KADININ ACISI TÜM TOPLUMUN ACISIDIR

Unutmayalım ki kadınlarımız; annelerimizdir, eşlerimizdir, çocuklarımızdır, fani alemdeki en değerli varlıklarımız sevdiklerimizdir.

Dünyanın en ağır forması olan ‘’Kadına Şiddete Hayır’’ temalı Samsunsporumuzun formasını kadına şiddeti en ağır şekilde yaşayan sizlere ulaştırarak, acınızı paylaşmayı ve tüm dünyaya böyle acıların bir daha yaşanmaması için sesimizi duyurup, farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Kadına şiddetin her geçen gün utanç verici bir hal aldığı son yıllarda; bir abla, bir eş, bir kardeş olmanın yanında dünyanın en yüce görevi olan, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisinde de açıkça belirtilen annelik gibi tarifsiz manevi görevi üstlenen hayatımıza yön veren tüm kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum. Şehrimizin markası gururumuz birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz Samsunsporumuzun bu yıl çıkartmış olduğu dünyanın en ağır forması olan 15 farklı dilde ‘KADINA ŞİDDETE HAYIR’ mesajı içeren bu formayı ve bu mesajı hep birlikte taşıyarak tüm dünyaya yeter artık diye haykırmak için sizlere ulaştırıyoruz. Rabbim bir daha bizlere ve tüm insanlığa böyle acılar yaşatmasın. Bende üç kız babası olarak acılarınızı paylaşıyor ve her zaman yanınızda olduğumu canı gönülden bilmenizi istiyorum. Saygılarımla Hasan Togar Tekkeköy Belediye Başkanı

 

Başkan Togar, kadına şiddet konusunda fakındalık oluşturmak için başlattığı çalışma ile kadına şiddeti en ağır şekilde yaşayan ve canice bu hayattan koparılan Özgecan Arlan, Ceren Özdemir, Emine Bulut, Pınar Gültekin’in aileleri ile en son Samsun’da eşi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülen Emriye Metegül’e Samsunspor tarafından yaptırılan ve 15 farklı dilde kadına şiddete hayır mesajı içeren forma ve yanında gönderdiği mektupla yanlarında olduğunu ifade etti.

 

BAŞKAN TOGAR’DAN 55 KADINA SAMSUNSPOR FORMASI

 

Yine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal medya hesapları üzerinden ‘kadına şiddete hayır’ sloganıyla başlatacağı sosyal farkındalık oluşturmayı hedeflediği çalışmasıyla 55 kadına 15 farklı dilde kadına şiddete hayır mesajı içeren forma hediye edeceğini duyurdu.

 

 

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir