enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Başkan Demir, huzurevi sakinleri ile sebze topladı, bocce oynadı

Başkan Demir, huzurevi sakinleri ile sebze topladı, bocce oynadı
09.08.2021
89
A+
A-

Başkan Demir, huzurevi sakinleri ile sebze topladı, bocce oynadıhuzurevi 3huzurevi 5

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada huzurevi sakinleri ile birlikte yetiştirilen sebzeleri bahçeden topladı. Ardından bocce oyununa katıldı. “Onlar bize emanet, yaşlılarımızın rahatı ve huzuru için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl haziran ayında huzurevinde oluşturulan hobi bahçesi ürün vermeye başladı. Burada kalan 65 yaş ve üzeri 25 kişinin kendi elleriyle ektikleri sebzeler toplandı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katılımı ile hobi bahçesinde yaşlıların emekleriyle yetiştirilen domates, biber, salatalık, karpuz ve patlıcanlar tek tek toplanarak sepetlere dolduruldu. Düzenlenen hasat etkinliğinde buluşan huzurevi sakinleri elleriyle topladıkları mahsulleri görevlilere teslim etti. Toplanan sebze ve meyveler kullanılmak üzere mutfağa götürüldü.

Yaşlılarının kullanması için bahçeye kurulan Bocce sahası da aktif halde kullanılmaya başlandı. 65 yaş ve üzeri sporcuların her hafta antrenmanlara katılarak hem il bazında hem de ulusal olarak düzenlenen müsabakalara hazırlanmasını ilgiyle takip eden Başkan Mustafa Demir, onlarla birlikte bocce oynadı. “Onlar bize emanet, yaşlılarımızın rahatı ve huzuru için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de huzurevi sakinlerine eşlik etti. Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız ile Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Ergün’ün de katıldığı programda Başkan Demir, hasadın ardından huzurevi sakinleri ile birlikte çay içip sohbet etti.

xxx

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir