enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Başkan Demir Cem Evi’nde iftar yaptı

Başkan Demir Cem Evi’nde iftar yaptı
19.08.2021
29
A+
A-

 

Başkan Demir Cem Evi’nde iftar yaptı

Samsun’da Cem Evi’nde iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine vurgu yaparak, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor herkes için gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi ve Cem Evi’nde Muharrem Ayı’nın 10’uncu günü nedeniyle düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Demir’in yanı sıra programa CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Atakum İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi Başkanı Cem Sultan Ermiş ve vatandaşlar katıldı.

AYRILIĞA GAYRILIĞA DEĞİL BİRLİKTE OLMAYA MECBURUZ

İftarın ardından konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine vurgu yaptı. Başkan Demir, “Muharrem ayının 10. günü Peygamber efendimizin torununun şehit edildiği bir elem günüdür. Bugün bütün Müslümanların ortak hüzün günüdür. Kerbela’nın acısı, ayrıştıran değil birleştiren özelliklere vesile olmalıdır. Bütün dünya Müslümanları, ayrılığa gayrılığa değil birlik ve beraberliğe mecburdur. Millet, bayrak, vatan geleceğimiz olan çocuklarımız için bir arada olmanın birbirimizi Allah için sevmenin ne kadar önemli olduğunu da bugün çok iyi anlatıyor. Alevi-sünni meselesi herkesin kendi tercihi ama aslında hepimiz aynı yoldayız. Müslüman olmak için iyi iman etmek için buradayız. İslam Coğrafyası ve Dünya ne acılar ne katliamlar yaşadı. Onun için sorumluluğumuz çok. Omuzlarımızdaki yük ağır” dedi.

HALKA HİZMETİ HAKK’A HİZMET OLARAK GÖRÜYORUZ

Mesai kavramı gözetmeksizin “Halka hizmet Hakk’a Hizmettir” anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Fırsat buldukça sizlerle birlikte oluyoruz olmaya da devam ediyoruz. Belediye olarak her zaman yanınızdayız, kapımız her zaman açık. Telefonum 24 saat açık. Oradan yazabilirsiniz. Sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. Her türlü talebe ve müracaata hazırız. Sizleri seviyoruz. Biz hizmet makamındayız. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor herkes için gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Çünkü çok çalışmaya, gayret etmeye ve yavrularımızı geleceğe hazırlamaya mecburuz. Bu konuda büyük bir gayretimiz var. Rabbim milletimizi, devletimizi, kardeşliğimizi daim niyazlarımızı ve niyetlerimizi de kabul etsin inşallah. Bu vesileyle Hz. Hüseyin Efendimiz ile beraberinde Allah için, adalet için can veren bütün şühedayı, rahmet ve minnetle yad ediyorum” diye konuştu.

xxx

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir