enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Atakumlulara Ekim Geçidi’nden Sanat Şöleni

Atakumlulara Ekim Geçidi’nden Sanat Şöleni
16.10.2021
37
A+
A-

Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla Cumhuriyet’in ilan edilişinin 98. yıldönümünü kapsayan hafta değişik illerden birçok sanatçının eserlerinin yer aldığı Ekim Geçidi sergisi düzenlenecek. Türkiye genelinde otuz ilde yapılan ve üç binin üzerinde plastik sanat ile çeşitli disiplinlerden gelen sanatçıların resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, video ve performanstan oluşan konseptle Atakumlular, sanat dolu günler geçirecek. Sanatçılar sergide Cumhuriyet’e olan sevgilerini özgün sanat eserleri ile anlatacak.
20.Yıl Sergisi
Ressam Gülsün Erbil’in Cumhuriyet’e ve Atatürk’e olan sevgisini anlatma fikri ile ortaya çıkan ve ismini Sanatçı ve Şair Yeşim Ağaoğlu’dan alan Ekim Geçidi sergisinin 20. yılına özel çalışmalar, sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, video, performans gibi farklı disiplinlerin yer aldığı sergide ziyaretçileri renkli bir sanat yolculuğu bekliyor.
Ücretsiz olan sergi, Atakum Denizevleri Mahallesi’nde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi içerisindeki sergi salonunda 25-26-27 Ekim tarihleri arasında açık kalacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir