enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Alanya Hal esnafına sıcak çorba

Alanya Hal esnafına sıcak çorba
11.11.2022
27
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hali’ndeki esnaf ve çalışan personele her Perşembe çorba ikramında bulunuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da üniversite öğrencilerinden sonra hal esnafı ve çalışanlarına çorba ikramında bulunuyor. Alanya Hal Müdürlüğü önünde kurulan stantta her Perşembe sabahı yoğun bir şekilde çalışan esnaf ve emekçilere sıcak çorba ikramı yapılıyor. Alanya Aşevi sorumlusu Emine Keyaoğlu, Alanya Hal Müdür vekili Gazi Öten, Aşevi personeli ile birlikte esnafa ve hal emekçilerine çorba ikramında bulundu.

SICAK ÇORBA

Sabahın erken saatlerinde başlayan haldeki mesai ile birlikte oldukça yoğun çalışan hal esnafı çorba ikramından son derece memnun. Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya, dernek üyeleri ile birlikte ikram edilen çorbayı içerken, organizasyondan hal esnafı ve çalışanları olarak son derece memnun olduklarını söyledi. Kaya, Aşevi çalışanlarına ve Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hafta içi Üniversite Kampüsünde, Perşembe günleri ise Alanya Hali’nde sıcak çorba ikramı düzenli olarak devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir