enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı Rolüne Türk İsim

Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı Rolüne Türk İsim
06.10.2022
23
A+
A-

Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Gökhan İşbitiren getirildi.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric; Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Gökhan İşbitiren’in atandığını duyurdu.

İşbitiren 2006-2008 yılları arasında Aselsan’da yazılım mühendisi olarak çalıştı. 2008 yılında Schneider Electric Fransa’da yazılım mühendisi olarak görev almaya başladı ve daha sonra proje müdürü olarak 2013 yılına kadar çalışmalarını sürdürdü. 2013’te Schneider Electric Türkiye’de göreve başlayan İşbitiren, sırasıyla iş geliştirme, satış müdürlüğü ve pazarlama müdürlüğü, strateji ve dijital dönüşüm direktörlüğü gibi rollerde yer aldı. Son olarak Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi (TRCAP) Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan İşbitiren, 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Global Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevini devralarak, bölgede marka ve dijital mükemmellik ile e-ticareti geliştirecek, iş hedeflerine ulaşılmasını sağlamaya destek olacak.

2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan İşbitiren, 2009 yılında aynı bölümde yüksek lisans programını tamamladı. 2017’de ise Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans alanında yüksek lisans derecesi almaya hak kazandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir