enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
20°C
Samsun
20°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Avrasya Ambalaj ve Food-Tech Fuarları kapılarını açtı

Avrasya Ambalaj ve Food-Tech Fuarları kapılarını açtı
12.10.2022
33
A+
A-

27. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı ve Food-Tech Fuarı, 12 Ekim’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Geçen sene Avrupalı ziyaretçilerinin büyük ilgisini çeken fuara bu sene de Avrupa’dan yoğun ziyaretçi bekleniyor.

Her yıl ambalaj sektörünün önemli markalarını ve sektör profesyonellerini bir araya getiren, gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları için bölgenin önemli buluşma noktası Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 12-15 Ekim tarihleri arasında 27. kez Tüyap İstanbul’da Food-Tech Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliğinde düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı, Tüyap Fuarcılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Reed Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ve protokolün katılımı ile 12 Ekim’de gerçekleşen resmi açılış töreniyle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Sektör, bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformunda buluşuyor

Ambalaj ürünleri, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj üretimine yönelik ham madde ve ara ürünler, ambalaj sanayiine yönelik hizmetler, ambalaj baskı, oluklu mukavva-karton ambalaj üretim ve konverting teknolojileri, ambalaj makineleri, ambalaj üretim makineleri, makinelere yönelik yardımcı cihaz, donanım ve sistemler, içecek ve gıda teknolojileri, ambalaj geri dönüşüm teknolojileri ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren katılımcı firmalar, alıcıları ile buluşmak üzere fuarda yerini aldı. Fuara ambalaj endüstrisinin her alanından 1100’ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve firma temsilcisi katılım gösteriyor.

Reed Tüyap Genel Müdürü Ali Muharremoğlufuarla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Avrasya Ambalaj Fuarı’na bu yıl da ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de rekor katılımcı ve ziyaretçi sayısına ulaşacağımıza inanıyoruz.İlk defa 2021 yılında fiziksel fuara paralel olarak online iş bağlantısı etkinlikleri gerçekleştirmiştik. Fuar bu sene de hibrit formatta. Fuar katılımcı ve ziyaretçileri, online iş platformu Business Connect Programı üzerinden de iletişim kurabiliyorlar.”

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir ise “Türkiye ambalajda Avrupa ve Avrasya’nın merkezi konumunda. Sektör, dış ticaret fazlası veren ve cari açığa pozitif katkı yapan bir sektör. Avrasya Ambalaj Fuarı, ambalaj sektörü için her geçen gün daha önemli hale geliyor. Fuarda geçekleşecek iş birlikleri sayesinde ülkemizin dış ticaret açığının kapanmasına sağladığımız katkının bu sene de artacağına inanıyoruz” şeklinde yorumda bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir