enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

ÜNYE’DE KARNE HEYECANI

ÜNYE’DE KARNE HEYECANI
20.01.2023
18
A+
A-

ÜNYE’DE KARNE HEYECANI

 

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Yunus Emre İlkokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Başkan Tavlı karne alan öğrencileri tebrik ederek Ünye Belediyesi olarak eğitime her zaman destekler verdiklerini söyledi.

 

 

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi bugün çalan son zille tamamlandı. Ünye’de 84 okulda öğrenciler karne sevinci yaşadı. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Ali Gökkan, Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demirel Yunus Emre İlkokulu’nda öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 

MÜDÜR TOKGÖZ, “26 BİN 450 ÖĞRENCİMİZ KARNE SEVİNCİ YAŞIYOR”

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “İlçemizde 84 okulumuzda 26 bin 450 öğrencimiz karne sevinci yaşıyor. Bizde de bu sevince ortak oluyoruz. Bir dönemi daha başarılı, kazasız belasız, mutlu bir şekilde sona erdirdik. Bunda hiç kuşkusuz öğretmen arkadaşlarımızın emeği en büyük olan kısım sizlerin huzurunda değerli öğretmen arkadaşlarımıza bir dönem boyunca yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum.  Bizlerde bu tatil sürecinde okullarda ki eksiklikleri tamamlayıp öğrencilerimiz için öğretmenlerimiz için hazır hale tekrar getireceğiz” dedi.

 

BAŞKAN TAVLI, “ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ BİR TATİL DÖNEMİ TEMENNİ EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Pandeminin etkisinin kalkmasıyla yüz yüze eğitiminde yeniden başladığı süreci de tam manasıyla yakaladık. İlk yarı da böyle bir sıkıntı yaşamadık. Hiçbir okulumuzda pandemiden ya da geçmişten kaynaklı sıkıntılardan yaşanmadı. Okullarımızın da fiziki şartlarında eksiklik varsa bizde onları gidermek için bu tatil sürecini fırsat bilip inşallah o eksiklikleri tamamlarız. Biz de yerel yönetim olarak fiziki şartların iyileşmesinde üzerimize düşen herhangi bir görev varsa onları da yaparız. Zaten her zaman desteğimiz oldu. Öğretmen ve Öğrencilerimize iyi bir tatil dönemi temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

KAYMAKAM IŞIK, “ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık  “Öğretmenlere katkılarından emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. İyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri protokolü üyeleri tarafından verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir