enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
20°C
Samsun
20°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Team Paribu Seninle, Bursa’daki öğrencilerin spor ekipmanı ihtiyacını karşıladı

Team Paribu Seninle, Bursa’daki öğrencilerin spor ekipmanı ihtiyacını karşıladı
22.12.2022
21
A+
A-

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu çatısı altındaki Team Paribu, İhtiyaç Haritası ile birlikte “Team Paribu Seninle” projesini yürütüyor. Proje kapsamında Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Karapınar Şehit Samet Çaldır İlkokulu’na, spor ekipmanı ihtiyaçlarını karşılamak üzere ziyarette bulunuldu.  

Team Paribu, İhtiyaç Haritası ile yürüttüğü Team Paribu Seninle projesiyle spor ekipmanlarına erişim imkânı olmayan gençlere ulaşıyor. Bugüne kadar farklı şehirlerde öğrencilerin spor ihtiyaçlarını karşılayan Team Paribu Seninle, son olarak Bursa’da 600 öğrenciye ulaştı. Böylece projenin ulaştığı toplam öğrenci sayısı 9833’e yükselmiş oldu.

Team Paribu Seninle, Bursa Yıldırım Karapınar Samet Çaldır İlkokulu’nun ilettiği ihtiyaç listesinde yer alan 126 spor malzemesini çocuklara ulaştırırken, DasDas’ın moderatörlüğünde çocukların ve paydaşların bir araya geldiği bir etkinlik de düzenledi. Paribu CEO’su Yasin Oral ve İhtiyaç Haritası kurucularından Mert Fırat ile Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan’ın konuşmalarının ardından öğrenciler, Team Paribu sporcularından millî cimnastikçi Ahmet Önder ve millî rüzgâr sörfçüsü Dilara Uralp Palombo ile spor yaptı. 

“Gençlerin sporla buluşmasının önünde yer alan engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz”

Paribu CEO’su Yasin Oral, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları aktardı: “Türkiye’nin bir spor ülkesi olma potansiyeline inancımız doğrultusunda, spora ve sporculara katkı sağlamak amacıyla oluşturduğumuz Team Paribu kapsamında projeler üretmeye devam ediyoruz. Geleceğin sporcularının yetişmesi adına yürüttüğümüz çalışmalardan biri de Team Paribu Seninle projesi. İhtiyaç Haritası ile birlikte, gençlere ulaşarak onların sporla buluşmasının önünde yer alan engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bu bakış açısıyla ulaştığımız okullara şimdi de Bursa’daki Karapınar Şehit Samet Çaldır İlkokulu’nu eklemiş olduk. Burada çocuklarla bir araya gelmek, onlara katkı sağlamak bizim için mutluluk verici.”

İhtiyaç Haritası kurucularından Mert Fırat ise Bursa ziyaretinde şu açıklamalarda bulundu: “İhtiyaç Haritası ve Paribu iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Team Paribu Seninle projesi kapsamında Şanlıurfa’dan sonra Bursa’yı ziyaret etmek harikaydı. Okullarımızın spor malzemesi ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda gençleri spor yapmaya teşvik etmek bizim çok değerli. Onların daha bu yaşlarda farklı spor dalları ile tanışmalarını sağlamak, meraklarına, heyecanlarına ortak olmak, ama en önemlisi de hayal etmelerine sebep olmak paha biçilmez. Burada olmaktan ve bu projeyi sürdürmekten büyük keyif alıyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir