enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5864
EURO
34,8068
ALTIN
2.504,97
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
30°C

İLKEM’li Başarılı Öğrenciler Başkan Demirtaş İle Buluştu

İLKEM’li Başarılı Öğrenciler Başkan Demirtaş İle Buluştu
22.02.2022
38
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM) başarılı olan öğrencilerle buluştu. Öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran Başkan Demirtaş, öğrencileri tebrik ederek hediye takdimin de bulundu.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ve İlkadım İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile hizmet veren İLKEM Etüt ve Eğitim Merkezi, Üniversiteye ve LGS’ye hazırlanan başarılı öğrencileri Başkan Demirtaş ile buluşturdu.3 farklı şube ile 61 farklı mahalleye hizmet vererek sosyal belediyecilikte bir ilki gerçekleştiren İlkadım Belediyesi İLKEM başarılı öğrencilerle Acem Tekkesi’nde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’la bir araya getirdi. Başkan Demirtaş,” İnsana yapılacak yatırımın öneminden bahsetti. İnanıyorum ki bu kardeşlerimizin hepsi vatanına, milletine yararlı hassasiyetli gayretli çalışmalar gösterecekler. İlkadım bir eğitim şehri olma yolunda ilerliyor. İnşallah, bu alanda daha da önemli noktalara geleceğiz” dedi.

“Sizler bizim her şeyimizsiniz”

Sizler bizim her şeyimizsiniz diyerek gençlere moral veren Başkan Demirtaş, “Büyük millet, büyük kahramanlıklar ister, büyük millet olmak, büyük adamlar yetiştirmek ister. Büyük adam olmak demek çok parası olan adam anlamına gelmez. Adaletli yönetici yetiştirmek ister, işi ehline veren kişiler yetiştirmek ister. Bu bakımdan iyi yönetici demek iyi insan demek, Kendisinin dışındaki herkesi koruyan vicdanlı insan demek. Bu duygularla sizleri geleceğe hazırlamak bizin en büyük görevimizdir. Karanlıkla mücadele etmek için aydınlığı çoğaltmamız lazım, savaşları durdurmak için barış kalpte başlar diyen Hz. Mevlana’nın öğretilerini uygun evlatlar yetiştirmemiz lazım. Belediye başkanlığı görevinin gelip geçici olduğunun, “İnsan Odaklı” hizmetlerin kalıcı olduğunun farkındayız. Bu vesile ile bir kez daha başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik eder, hayırlı çalışmalar dilerim” dedi.

“Başkan başarılı öğrencileri ödüllendirdi”

ilkem220222 2

Başkanla buluşan İLKEM’li öğrenciler ise moral yemeğinin çok güzel geçtiğini aktararak, gönüllerince eğlendiklerini kaydetti. Etkinlik sonunda Başkan Demirtaş öğrencilere hediye takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir